VIDEO Real, batjocorita de Schalke la Madrid: Ronaldo a doborat un record, dar a plecat fluierat la vestiar

VIDEO Real, batjocorita de Schalke la Madrid: Ronaldo a doborat un record, dar a plecat fluierat la vestiar

Ronaldo 75 de goluri (Manchester United, Real Madrid) 3- Raul 71 de goluri (Real Madrid, Schalke) 4- Van Nistelrooy 56 de goluri (PSV, Manchester United, Real Madrid) 5- Henry 50 de goluri (Monaco, Arsenal, Barcelona) 41 de goluri are Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid in cele 38 de meciuri oficiale disputate in acest sezon.

acum 95 luni (11 Mar 2015)

Real Madrid e de nerecunoscut in martie 2015! A inceput luna cu o remiza, acasa, cu Villarreal (1-1), a continuat-o cu un esec, la Bilbao (0-1), a pierdut locul 1 in campionat in detrimentul celor de la Barcelona, iar marti a fost la un pas de o catastrofa financiara si sportiva: eliminarea din Liga Campionilor! Chiar si asa, tabela arata 1-0 pentru nemti dupa 20 de minute, Fuchs deschizand scorul! Intr-o repriza in care Real parea anesteziata, Ronaldo a adus egalarea (25), dar Huntelaar a facut 2-1 pentru Schalke (41) si a lovit si transversala cu un sut fabulos! Un al treilea pusti de 19 ani insa, Sane, introdus pe parcurs de Di Matteo, a egalat la trei (57). La 3-3, Schalke mai avea nevoie de doua goluri pentru o calificare fabuloasa in sferturile Ligii Campionilor. VEZI GOLURILE MECIULUI

Ronaldo, golgheterul all-time al competitiilor europene Cristiano Ronaldo a reusit sa straluceasca si intr-o seara trista pentru Real Madrid. Potrivit site-ului UEFA, Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiilor europene rezervate echipelor de club. Lusitanul are 78 de goluri intr-o ierarhie care arata asa: 1- Cr. Ronaldo 78 de goluri (Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid) 2- Raul 77 de goluri (Real Madrid, Schalke) 3- Messi 76 de goluri (Barcelona) 4- Filipo Inzaghi 70 de goluri (Parma, Juventus, AC Milan) 5- Shevchenko 67 de goluri (Dinamo Kiev, AC Milan, Chelsea) Apoi, Ronaldo l-a egalat pe Messi in varful clasamentului celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor: 1- Messi 75 de goluri (Barcelona) Cr. Ronaldo 75 de goluri (Manchester United, Real Madrid) 3- Raul 71 de goluri (Real Madrid, Schalke) 4- Van Nistelrooy 56 de goluri (PSV, Manchester United, Real Madrid) 5- Henry 50 de goluri (Monaco, Arsenal, Barcelona) 41 de goluri are Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid in cele 38 de meciuri oficiale disputate in acest sezon. Messi a inscris si el 41 de goluri pentru Barcelona in actuala stagiune.

CITESTE S... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro