VIDEO Reactii coplesitoare dupa prima repetitie a romanilor la Eurovision: show-ul a fost complet schimbat

VIDEO Reactii coplesitoare dupa prima repetitie a romanilor la Eurovision: show-ul a fost complet schimbat

"Romania a reamintit lumii de ce are un record perfect de calificare la Eurovision, trupa The Humans dand dovada de creativitate pe Altice Arena din Lisabona, unde decorul te transporta intr-o alta lume de unde nu-ti mai doreai sa pleci", au scris editorii Wiwibloggs. A fost remarcat si faptul ca spectacolul gandit de echipa Romaniei este cu totul diferit de cel pus in scena la Selectia Nationala: "Romania a transformat in arta de inalta clasa show-ul discutabil din finala nationala.

acum 72 luni (2 May 2018)

Potrivit celui mai mare site dedicat concursului Eurovision, Wiwibloggs, The Humans a avut cel mai bun moment din cadrul repetitiilor, asta dupa ce in urma cu doar cateva saptamani aceeasi platforma desfiinta prestatia romanilor. "Romania a reamintit lumii de ce are un record perfect de calificare la Eurovision, trupa The Humans dand dovada de creativitate pe Altice Arena din Lisabona, unde decorul te transporta intr-o alta lume de unde nu-ti mai doreai sa pleci", au scris editorii Wiwibloggs. A fost remarcat si faptul ca spectacolul gandit de echipa Romaniei este cu totul diferit de cel pus in scena la Selectia Nationala: "Romania a transformat in arta de inalta clasa show-ul discutabil din finala nationala. Au disparut rochia ieftina si dansul dubios si a ramas o performanta rock care distruge bariere si atinge inimi si, cu siguranta, va aduce o noua calificare in finala Eurovision." Si solista, Cristina Caramarcu, a fost laudata atat pentru aparitie, descrisa drept "sexy si sofisticata", cat si pentru calitatile vocale, dinamismul, puterea si energia pe care le emana. Intr-adevar, conceptul show-ului pregatit pentru Eurovision 2018 este unul cu totul nou fata de ce am vazut pana acum. Scena este plina de manechine negre, iar jocul de lumini si dansul pun in valoare perfect mesajul piesei "Goodbye". De altfel, regizorul spectacolului, Petre Nastase, a declarat ca show-ul va fi bazat pe lumini si nu are cum sa nu impresioneze: "Avem trei minute in care trebuie sa emotionam cateva zeci sau poate sute de milioane de oameni. Din aceste 3 minute avem 30 de secunde uriase, in care aceasta trupa nu are cum sa nu transmita emotia. Cand ajunge Cristina la momentul de climax al melodiei, regizorul si toti oamenii din jurul meu amutesc. Totusi, Nastase s-a referit si la "masinaria de vot" de la Eurovision, precizand ca vor exista, fireste, influente geopolitice.

Si fanii straini care au vazut prima repetitie a Romaniei pe scena Eurovision 2018 s-au declarat impresiona... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro