VIDEO Reactia Sindicatului Politistilor Europeni dupa ce un politist din Tulcea a fost palmuit de un localnic

VIDEO Reactia Sindicatului Politistilor Europeni dupa ce un politist din Tulcea a fost palmuit de un localnic

IPJ Tulcea face o ancheta "In urma aparitiei unor imagini in spatiul public, la data de 3 decembrie a.c, Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea a deschis o ancheta interna cu privire la un eveniment care a avut loc sambata, 2 decembrie, in localitatea Niculitel, judetul Tulcea, in care a fost implicat un politist din cadrul Postului de Politie Niculitel.

acum 36 luni (4 Dec 2017)

Cazul de la Niculitel, judetul Tulcea, a scandalizat politistii din Romania. Sindicatul Europol a postat un comunicat in care sustine ca incidentul in care un coleg politist este injurat, amenintat si lovit "ne demonstreaza inca o data faptul ca politistii sunt trimisi carne de tun in teren si sunt pusi in situatii in care nu numai viata lor este pusa in pericol ci si autoritatea noastra". "Imaginile sunt mai mult decat dureroase si starnesc un sentiment de frustrare extrema in conditiile in care doamna ministru a spus inca din vara, de la tragedia cu politistul din Suceava, ca atata vreme cat va mai avea mandat, nu va mai permite ca vreun politist sa fie planificat singur in serviciu. Sa nu mai vorbim de petardele premierului Tudose care a plusat si care a spus ca el vrea ca patrulele sa fie formate din 4 politisti."

Politistii apreciaza si atitudinea colegului lor din Tulcea care, desi amenintat, injurat si lovit, "nu se pierde, ci se repliaza, reuseste sa isi scoata armamentul si foloseste spay-ul iritant lacrimogen atunci cand vede ca agresorul se apropie de el cu intentia vizibila de a-l agresa".

IPJ Tulcea face o ancheta

"In urma aparitiei unor imagini in spatiul public, la data de 3 decembrie a.c, Inspectoratul de Politie Judetean Tulcea a deschis o ancheta interna cu privire la un eveniment care a avut loc sambata, 2 decembrie, in localitatea Niculitel, judetul Tulcea, in care a fost implicat un politist din cadrul Postului de Politie Niculitel. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro