VIDEO Reactia primarului Chirica la anuntul iminentei debarcari din PSD Iasi: "Eu ma gandesc ca mai exista un dram de ratiune"

VIDEO Reactia primarului Chirica la anuntul iminentei debarcari din PSD Iasi:

Primarul Mihai Chirica a reactionat dupa ce marti Comitetul de Etica din cadrul PSD Iasi a propus excluderea sa si a altor doi membri din partid.

acum 73 luni (7 Feb 2018)

Primarul Mihai Chirica a reactionat dupa ce marti Comitetul de Etica din cadrul PSD Iasi a propus excluderea sa si a altor doi membri din partid. "Eu ma gandesc ca mai exista un dram de ratiune", a comentat primarul Chirica, intrebat de ziaruldeiasi.ro despre posibilitatea excluderii sale din partid. Eu nu am inteles despre care PSD vorbim, despre PSD-ul organizatiei care m-a propus sa fiu primar sau despre PSD-ul lui Dragnea caruia nu-i convine ca mai sunt si oameni cu puncte de vedere.

* Sursa VIDEO Ziarul de Iasi

Pe lista celor Comisiei de Etica a celor care risca excluderea se mai afla Gabriel Harabagiu, viceprimar PSD si Sorin Iacoban, fost deputat. Un alt motiv ar fi si verificarea de catre Politia Locala, din subordinea Primariei Iasi, a lucrarilor de renovare din sediul PSD.

Catalin Ivan: Daca Chirica e exclus din PSD, partidul renunta definitiv la orice sansa de a mai castiga Primaria Iasi in 2020 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro