VIDEO Raymond, "tipul din reclama Vodafone", despre drumul spre faima, la Adevarul Live

VIDEO Raymond,

Raymond a devenit cunoscut odata cu reclamele in care a aparut, dar povestea acestuia de viata nu se rezuma doar la o chitara si cateva versuri. Dupa ce viata i-a pus mai multe piedici, Raymond s-a mutat de curand in Bucuresti si lanseaza in continuare piese prin care vrea sa isi bucure semenii, printre care si "imnul romanilor din strainatate". Raymond: Raymond sunt eu, am 22 de ani, sunt din Targu Jiu si, in urma cu sase luni, m-am hotarat sa vin in Bucuresti sa sa-mi urmez visul, sa fac muzica. Este o piesa care reflecta experienta mea de viata, dar se vrea a fi un indemn pentru generatia tanara, sa faca ce vrea, sa incerce ce vrea si sa vina cu ceva nou. Chitara am invatat putin, tot ce am invatat pe partea de canto si chitara am invatat autodidact, pana cand am inceput sa iau lectii de canto, acum un an si jumatate. Am fost instructor de fitness part-time tocmai ca sa am timp sa fac si coveruri, sa editez clipurile si asa mai departe. Am incercat sa scot un imn al romanilor plecati in stranatate si sa strasmit mesajul ca, oricat de greu ar fi, rudele, familia si prietenii te vor sustine neconditionat. Cand am aflat ca am fost ales de cei de la Vodafone, am sunat-o pe mama si ea chiar nu credea.

acum 89 luni (16 Jul 2015)

Raymond a devenit cunoscut odata cu reclamele in care a aparut, dar povestea acestuia de viata nu se rezuma doar la o chitara si cateva versuri.

Dupa ce viata i-a pus mai multe piedici, Raymond s-a mutat de curand in Bucuresti si lanseaza in continuare piese prin care vrea sa isi bucure semenii, printre care si "imnul romanilor din strainatate". Cele mai importante declaratii:

"Adevarul": Cine e Raymond si ce vrea el sa demonstreze?

Raymond: Raymond sunt eu, am 22 de ani, sunt din Targu Jiu si, in urma cu sase luni, m-am hotarat sa vin in Bucuresti sa sa-mi urmez visul, sa fac muzica. Daca vreti sa stiti de unde vine numele meu, mama a venit cu aceasta idee. Tot mama m-a indrumat inspre muzica, undeva pe la 8 ani am fost la Scoala Populara de Arte din Targu Jiu, unde am facut canto si chitara. Apoi m-am axat pe invatat, iar in clasa a 11-a mi-a venit ideea sa fac coveruri dupa piese de afara si sa le pun pe Youtube. Dupa, la Bacalaureat, am lasat-o din nou mai moale cu muzica si abia acum vreo doi ani am inceput sa fac din nou coveruri dupa artistii din Romania. Cu jumatate de an in urma, cei de la Vodafone m-au gasit pe internet si mi-au spus sa ar dori sa-mi expuna povestea. Cat de mult a contat ajutorul oferit de Vodafone? Niciodata nu o sa pot sa neg ca am fost un tip norocos. Am muncit mult, am incercat sa fac mereu ceva diferit, insa am fost norocos, pentru ca cei de la Vodafone s-au oprit la mine. Fara ei era greu, este greu in ziua de astazi cu atat de multi artisti talentati sa reusesti sa scoti capul in lume.

Totul a plecat de la o alta piesa. Acum un an si jumatate am facut piesa "Esti liber sa visezi", care, cumva, prevestea ce avea sa se intample. Cand cei de la Vodafone au dat peste mine incepusem deja sa lucrez la piesa asta, iar lucrurile s-au legat perfect. "Viata cum vreau eu" a pornit de la ideea ca vreau sa plec la Bucuresti sa fac ce vreau. Este o... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro