VIDEO Radu Mazare renunta la primarie, partid si carnavalul de la Mamia: "Vreau sa-mi dau demisia. E o chestiune de saptamani, de luni"

VIDEO Radu Mazare renunta la primarie, partid si carnavalul de la Mamia:

Radu Mazare a avertizat ca daca faci bine in viata, atunci bine gasesti si ca lucrurile rele si se vor intoarce la un moment dat. "Am dus descarcari de gestiune de la Curtea de Conturi, asta inseamna ca nu au gasit nimic de reprosat si am inceput sa le punem pe masa judecatoarei. Poate vreau sa stau si eu la plaja, nu sa fac repetitii pentru carnaval cate cinci zile si dupa aia sa ma controleze procurorii ca de ce l-am facut", a explicat Radu Mazare.

acum 65 luni (18 Mar 2015)

Radu Mazare a avertizat ca daca faci bine in viata, atunci bine gasesti si ca lucrurile rele si se vor intoarce la un moment dat.

"Acum m-a vrut la arest cine se gaseste la arest in momentul asta, domnul Georgescu de la ANI.

El a mentionat ca printre probele prezentate in apararea sa la Inalta Curte de Casatie si Justitie au fost rapoarte ale Curtii de Conturi.

"Am dus descarcari de gestiune de la Curtea de Conturi, asta inseamna ca nu au gasit nimic de reprosat si am inceput sa le punem pe masa judecatoarei. Au stat trei luni si jumatate cei de la Curtea de Conturi si au verificat fiecare factura din cele 1180 de facturi cu tot ce are in spate. Cearta Primaria si operatorul de gunoi ca nu au facut suficienta reclama pentru educarea populatiei, adica ceea ce doamna procuror imi reprosa ca reclama pe care a facut-o la Neptun, unde eu nu mai sunt actionar, a fost mita", a mai afirmat Radu Mazare.

El este decis sa renunte si la prezenta la carnavalul organizat in fiecare vara in Mamaia in cadrul caruia a interpretat diverse personaje. "Am obosit si mi-e lehamite sa ma duc la Primarie, mi-e lehamite sa spun si sa initiez ceva pentru ca urmeaza sa dau cu subsemnatul. Poate vreau sa stau si eu la plaja, nu sa fac repetitii pentru carnaval cate cinci zile si dupa aia sa ma controleze procurorii ca de ce l-am facut", a explicat Radu Mazare.

De aceea, el intentioneaza sa renunte si la functia de primar, dar si la cea din PSD. "As vrea sa-mi dau demisia si vreau sa fac lucrul asta curand, e o chestiune de saptamani, de luni. Sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti sa ma dea afara ca ma ancheteaza un procuror, asta e motiv sa ma dea afara din partid ? Sa ramana domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor si eu sa raman cu viata mea, am si eu dreptul la viata mea", a incheiat Radu Mazare.

Radu Mazare s-a intors acasa dupa o zi de arest

Va mai... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro