VIDEO Putin a intrat in campanie. Presedintele rus face gesturi de bunavointa atent orchestrate in perspectiva alegerilor

VIDEO Putin a intrat in campanie. Presedintele rus face gesturi de bunavointa atent orchestrate in perspectiva alegerilor

Femeia vizitata de Putin, Anastasia Votinteva, s-a plans intr-o sesiune televizata de intrebari si raspunsuri cu liderul de la Krmelin ca este nevoita sa locuiasca in conditii insalubre, intr-o casa din lemn improvizata si subreda.

acum 36 luni (28 Jun 2017)

Vladimir Putin a intrat in pre-campanie, incercand sa-si proiecteze imaginea unui lider grijuliu, in contextul in care saracia creste si economia incetineste in Rusia, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Intr-un gest de bunavointa atent pus in scena cu mai putin de un an pana la alegerile prezidentiale din Rusia, Putin s-a deplasat tocmai pana in Ijevsk, in Republica Udmurtia, pentru a vizita o femeie a carei casa se darama si a ordona mutarea sa imediata.

Femeia vizitata de Putin, Anastasia Votinteva, s-a plans intr-o sesiune televizata de intrebari si raspunsuri cu liderul de la Krmelin ca este nevoita sa locuiasca in conditii insalubre, intr-o casa din lemn improvizata si subreda. Vizita sa a fost pregatita astfel incat sa coincida cu aniversarea de 27 de ani a femeii.

Anastasia Votinteva, care locuieste in apartamentul sau mic cu cei trei copii ai sai si cu sora sa, a spus ca ar fi urmat sa primeasca o noua locuinta abia in 2029.

"Sa fie mutati pana la sfarsitul anului", i-a transmis Putin guvernatorului regional in functie, Aleksandr Brecealov, conform unor afirmatii reluate in programele de stiri.

Vladimir Putin (64 de ani) nu a anuntat inca daca va candida pentru al patrulea mandat de presedinte al Rusiei, dar toata lumea se asteapta sa o faca. El si-a afisat in ultimul timp dorinta de a aborda tot mai numeroasele nedreptati si revendicari sociale din Rusia, o tara cu 144 de milioane de locuitori. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro