VIDEO Protest inedit in fata sediului PSD din Iasi cu lumanari si coliva date de pomana de "sufletul justitiei"

VIDEO Protest inedit in fata sediului PSD din Iasi cu lumanari si coliva date de pomana de

Protestul iesenilor fata de adoptarea modificarilor la legile justitiei continua si joi, 21 decembrie. In buna traditie moldoveneasca, membri ai USR Iasi vor da pomana trecatorilor coliva si colaci de sufletul justitiei independente ucisa in aceasta saptamana de legile initiate si votate de catre Coalitia PSD-ALDE-UDMR".

acum 42 luni (21 Dec 2017)

Protestul iesenilor fata de adoptarea modificarilor la legile justitiei continua si joi, 21 decembrie. Protestatarii impart pahare cu coliva, colaci si lumanari de "sufletul justitiei", pe care ei cred ca parlamentarii din alianta PSD- ALDE- UDMR au "ucis-o" joi prin adoptarea modificarilor la legile justitiei. Organizatorii evenimentului "Doliu pentru independenta justitiei" au anuntat ca "USR Iasi va invita joi, 21 decembrie, la ora 18:00, in fata sediului PSD Iasi de pe Bd. In buna traditie moldoveneasca, membri ai USR Iasi vor da pomana trecatorilor coliva si colaci de sufletul justitiei independente ucisa in aceasta saptamana de legile initiate si votate de catre Coalitia PSD-ALDE-UDMR".

* Sursa video Facebook George Chelaru

Citeste si: VIDEO Un nou protest la Iasi pentru a opri modificarile la legile justitiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro