VIDEO Protest in fata cabinetului din Pitesti al deputatului Catalin Radulescu

VIDEO Protest in fata cabinetului din Pitesti al deputatului Catalin Radulescu

Este vorba de acelasi deputat condamnat anul trecut la un an si jumatate de inchisoare pentru dare de mita si care, la initierea proiectului de act normativ amintit, a invocat o serie de prevederi din doctrina si din Statutul functionarilor publici din care, spune parlamentarul, ar rezulta ca persoanele care exercita demnitati publice nu au calitatea de functionari publici.

acum 46 luni (29 Dec 2017)

"Vrem justitie, nu coruptie!", asta au strigat cei cativa protestari care au manifestat, inarmati cu un banner, in fata biroului parlamentar al lui Catalin Radulescu. Este vorba de acelasi deputat condamnat anul trecut la un an si jumatate de inchisoare pentru dare de mita si care, la initierea proiectului de act normativ amintit, a invocat o serie de prevederi din doctrina si din Statutul functionarilor publici din care, spune parlamentarul, ar rezulta ca persoanele care exercita demnitati publice nu au calitatea de functionari publici. Dupa ora 18,30, cand participantii au fost legitimati de jandarmi, care le-au interzis sa mai scandeze, protestul s-a transformat intr-unul mut. De altfel si numarul protestatarilor s-a redus dupa aparitia fortelor de ordine.

Oamenii au ramas in fata cabinetului parlamentar, cu bannerul in mana, fara insa sa mai strige. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro