VIDEO Profesoara din Turda sanctionata ca a recomandat elevilor sai un film cu scene gay, invitata de onoare la TIFF 2018

VIDEO Profesoara din Turda sanctionata ca a recomandat elevilor sai un film cu scene gay, invitata de onoare la TIFF 2018

Avem multa comedie, comedie neagra, avem si manele" VIDEO Surprizele TIFF 2017: mai multe comedii, experiente de realitate virtuala, filme erotice pe pelicula de 16 milimetri Zece motive pentru care nu trebuie sa ratezi TIFF 2017: de la Alain Delon la Armand Assante si la Tora Vasilescu Tudor Giurgiu, directorul TIFF: "Alain Delon incheie un ciclu dedicat unei epoci de glorie a filmului.

acum 50 luni (11 Jun 2017)

La gala de inchidere a TIFF 2017, Tudor Giurgiu, directorul festivalului a declarat ca profesoara din Turda, Adela Stan, sanctionata ca a recomandat elevilor sai filmul "Eclipsa totala", va primi o distinctie simbolica la TIFF. Ea va fi invitata de onoare a editiei de anul viitor", a afirmat Tudor Giurgiu, de pe scena Teatrului National din Cluj-Napoca.

Organizatorii TIFF i-au acordat un premiu simbolic profesoarei din Turda sanctionata ca a recomandat elevilor ei un film cu scene gay Comisia de Disciplina a Colegiului National Mihai Viteazul din Turda a decis, la sfarsitul lunii mai, sa o sanctioneze cu observatie scrisa pe profesoara Adela Stan, care preda Limba si Literatura Romana. Totul a plecat de la plangerea depusa de un parinte care reclama ca elevilor de clasa a X-a li s-a recomandat sa vada un film cu scene despre homosexuali. Mai puteti citi: VIDEO Alain Delon, Premiul pentru Intreaga Cariera, la TIFF: "Am avut sansa sa am cea mai frumoasa meserie din lume"

Filmul "My happy family", o coproductie Georgia-Germania-Franta, a castigat Trofeul TIFF 2017

FOTO VIDEO Alain Delon, confesiune la TIFF: "Totul in viata il datorez femeilor"

VIDEO Tora Vasilescu la TIFF Lounge: "Cand actoria e buna nici nu mai conteaza subiectul filmului"

VIDEO Alain Delon la TIFF: "Ma bucur ca in public sunt mai multe femei decat barbati. "Va fi provocare adresata publicului si cinefililor"

VIDEO Gala de deschidere a TIFF 2017: "Avem filme in biserica, dar si filme erotice. Avem multa comedie, comedie neagra, avem si manele"

VIDEO Surprizele TIFF 2017: mai multe comedii, experiente de realitate virtuala, filme erotice pe pelicula de 16 milimetri Zece motive pentru care nu trebuie sa ratezi TIFF 2017: de la Alain Delon la Armand Assante si la Tora Vasilescu Tudor Giurgiu, directorul TIFF: "Alain Delon incheie un ciclu dedic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro