VIDEO Pro TV a achizitionat un nou format de quiz show cu vedete: cine prezinta emisiunea

Show-ul, denumit "Pe bune?!", este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de doi capitani extrem de carismatici si pusi pe glume si prezentat de unul dintre cei mai indragiti oameni de media din tara, anume de Andi Moisescu.

acum 31 luni (17 Jul 2017)

Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului "Who knew?" Show-ul, denumit "Pe bune?!", este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de doi capitani extrem de carismatici si pusi pe glume si prezentat de unul dintre cei mai indragiti oameni de media din tara, anume de Andi Moisescu.

Este vorba despre un joc simplu, usor de urmarit, fara aplicatii sau reguli complicate, dar cu rasturnari de situatie savoroase in final. Este o competitie amuzanta, care va imbina perfect comedia cu intrebari si raspunsuri socante de cele mai multe ori. De fiecare data, rivalitatea dintre cele doua echipe va transforma acest format intr-unul cu adevarat special, transmite Pro TV intr-un comunicat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro