VIDEO Primul nume mare confirmat la Revolution Fest: Skunk Anansie concerteaza la Timisoara

VIDEO Primul nume mare confirmat la Revolution Fest: Skunk Anansie concerteaza la Timisoara

Cine este Skunk Anansie Aflandu-se la varsta de douazeci de ani, tanara artista britanica Skin (Deborah Anne Dyer) oscila intre ideea de a deveni designer de interioare si dorinta de a canta intr-o formatie. Un numar limitat de bilete cu pretul de doar 49,99 lei, cu un discount de 35% fata de urmatorul pret (79,99 lei), vor fi disponibile pe www.myticket.ro si www.eventim.ro.

acum 56 luni (9 Mar 2016)

A doua editie a rEVOLUTION Festival va avea loc in 3 si 4 iunie 2016 in Timisoara, la Muzeul Satului Banatean. Printre primii 28 de artisti anuntati pentru cele cinci scene ale festivalului se numara nume precum britanicii Skunk Anansie si reprezentantii rock ai Greciei, Planet of Zeus. Lineup-ul impresionant din acest an abordeaza o arie larga de genuri muzicale, reunind mai multe tipuri de fani ai muzicii. Cei care cauta aventura, adrenalina si multa distractie se vor bucura atat de experiente muzicale unice, cat si de acte artistice deosebite. Alaturi de ei, pe scena principala vor urca Planet of Zeus, care promit un show revolutionar. vor incinge spiritele in ritm de hip hop, iar cei de la Blazzaj vor aduce celor prezenti energie funk. Atmosfera festivalului este intregita de diversitatea oferita de cele cinci scene.

Cine este Skunk Anansie

Aflandu-se la varsta de douazeci de ani, tanara artista britanica Skin (Deborah Anne Dyer) oscila intre ideea de a deveni designer de interioare si dorinta de a canta intr-o formatie. In adolescenta ea facuse o pasiune pentru muzica rock, desi ii facea placere sa mixeze ca si DJ in facultatea la care a studiat.In aceeasi perioada ea a fost invitata sa cante intr-un formatie, insa proiectul a fost destinat esecului. Celelalte scene de la rEVOLUTION Fest

Alaturi de Music Guru, scena principala, Muzeul Satului Banatean gazduieste inca 4 scene.

XTREME MUSIC aduce la Timisoara artisti noi, nationali si internationali: Haos (Romania), Dishumanity (Serbia), Infest (Serbia), BOMBARDER (Serbia), AVENGER (Republica Ceha), Gothic (Romania), MR. Pornind cu ritmuri de hip hop, reggae, r'n'b, dancehall si continuand cu drum'n'bass, Zion Love ii aduce pe DJ Shone Alcapone& Tommy T (Couple Up Movement) (Jamaica-Serbia), Exotic Times (Croatia), ChayNelle (UK), Keyz (UK), Herbal Queen (Serbia), Mak Floss (UK), Gigatron Selecta (Serbia) si Wacko (MadRed) & DJ Janchezz (Serbia).

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro