VIDEO Primele imagini din timpul atacurilor sangeroase de la Paris

VIDEO Primele imagini din timpul atacurilor sangeroase de la Paris

Primele imagini din timpul atacurilor sangeroase de la Paris Teroristi sinucigasi s-au aruncat in aer, vineri seara, in fata arenei "Stade de France" din Paris, in timpul unui meci de fotbal intre reprezentativele Frantei si Germaniei.

acum 60 luni (19 Nov 2015)

In imagini apare inclusiv teroristul care a tras fara mila asupra oamenilor aflati la terasa in seara zilei de 13 noiembrie.

Alti clienti aflati in interiorului barului au scapat, de asemenea, cu viata din masacru.

Primele imagini din timpul atacurilor sangeroase de la Paris Teroristi sinucigasi s-au aruncat in aer, vineri seara, in fata arenei "Stade de France" din Paris, in timpul unui meci de fotbal intre reprezentativele Frantei si Germaniei. Circa 85 de persoane au fost ucise in sala de concerte Bataclan. Potrivit bilantului inca provizoriu, cel putin 132 de oameni au murit, iar peste 350 au fost raniti in atentatele comise in cursul noptii de 3 spre 4 noiembrie la Paris. Fortele antiteroriste franceze au declansat miercuri dimineata o operatiune in Saint-Denis pentru a-l captura pe Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor teroriste de vineri seara, insa nu a fost gasit. In operatiunea de miercuri, sapte persoane au fost retinute si doi militanti islamisti au murit, dintre care o femeie-kamikaze care s-a detonat in timpul interventiei autoritatilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro