VIDEO Primele detalii despre showul Eurovision 2018 de la Lisabona: Salvador Sobral revine pe scena

VIDEO Primele detalii despre showul Eurovision 2018 de la Lisabona: Salvador Sobral revine pe scena

Salvador Sobral, cantaretul care a adus pentru prima data Eurovisionul in Lisabona, va urca din nou pe scena competitiei, unde va interpreta "Amar Pelos Dois", balada care i-a adus trofeul in 2017, dar si melodii noi de pe albumul pe care se pregateste sa il lanseze.

acum 9 luni (13 Mar 2018)

Salvador Sobral, cantaretul care a adus pentru prima data Eurovisionul in Lisabona, va urca din nou pe scena competitiei, unde va interpreta "Amar Pelos Dois", balada care i-a adus trofeul in 2017, dar si melodii noi de pe albumul pe care se pregateste sa il lanseze. O alta premiera este data de recitalurile pe care le vor sustine la Eurovision 2018 Ana Moura si Mariza, cunoscutele interprete de muzica traditionala portugheza - fado.

Momentul artistic va ramane un reper al istoriei muzicale din Portugalia, avand in vedere anvergura celor doua artiste si faptul ca vor urca impreuna pe scena pentru prima data. Intr-o nota similara, DJ Branko ne va purta intr-o calatorie in jurul lumii, aducand ritmurile lusitane din Capul Verde, Angola, Portugalia si Brazilia. Evenimentul va fi transmis live la TVR 1, TVR HD si pe TVR+: pe 8 si 10 mai (semifinalele) si 12 mai (finala). Sub sloganul "All aboard", Eurovision Song Contest 2018 va aduce pe scena din Lisabona reprezentantii celor 43 de tari inscrise in competitie. Tarile din grupul celor cinci mari platitoare (big five) - Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Italia - sunt calificate direct in finala de pe 12 mai, alaturi de tara gazda, Portugalia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro