VIDEO Primele declaratii date de Lorelai Mosnegutu dupa reusita de la "Romanii au talent": "Parca as visa"

VIDEO Primele declaratii date de Lorelai Mosnegutu dupa reusita de la

Podiumul a fost completat de trupa OK World Wide, care au facut un mix de dans, acrobatii, freerunning si parcur, si de Fang Shuang, concurentul originar din China care a cantat "Of, inimioara", in timp ce premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a revenit unui cantaret la orga, Eduard Antal.

acum 36 luni (3 Jun 2017)

Lorelai Mosnegutu, un talent autentic

Lorelai Mosnegutu a fost desemnata de telespectatori castigatoarea sezonului 7 al show-ului "Romanii au talent". Copila a ales pentru finala de la Pro TV piesa "Rise Like a Phoenix", devenita un hit dupa ce travestitul Conchita Wurst a castigat editia din 2014 a concursului Eurovision. In timpul interpretarii, Lorelai a desenat cu ajutorul degetelor de la picioare o pasare Phoenix, inainte de a urca pe scena marturisind ca "Romanii au talent" i-a dat sansa de a renaste. Pe langa talentul incontestabil, Lorelai Mosnegutu a sensibilizat atat publicul, cat si membrii juriului cu povestea de viata: s-a nascut fara maini si fara femur la ambele picioare si a fost abandonata.

Podiumul a fost completat de trupa OK World Wide, care au facut un mix de dans, acrobatii, freerunning si parcur, si de Fang Shuang, concurentul originar din China care a cantat "Of, inimioara", in timp ce premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a revenit unui cantaret la orga, Eduard Antal. Intrebata cum se simte in postura de "cel mai talentat roman", aceasta a spus: "Ma simt extraordinar, nu imi vine sa cred, parca as visa. Ma bucur nespus de mult, le multumesc tuturor celor care m-au votat.

In ceea ce priveste marele premiu de 120.000 de euro, Lorelai stie deja ceva face cu el: "O sa imi cumpar un apartament la parter sau la etajul 1 in Bucuresti, care sa aiba mobila personalizata. O sa investesc, desigur, in cariera mea muzicala si restul o sa il donez la persoanele sarace", a declarat ea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro