VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti de sefii partidului: "Mitingul e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea"

VIDEO Primar PSD, despre demonstratia planuita in Bucuresti de sefii partidului:

Tu ai prefecti, tu ai primarii 80%, presedintii de consilii judetene, tu ai prim ministru, tu ai Guvernul Romaniei, tu ai Camera Deputatilor, Senatul, tu poti legifera, sa faci dezbateri publice.

acum 72 luni (6 Jun 2018)

Vladimir Petrut, primarul PSD al orasului maramuresean Cavnic, a criticat in termeni duri initiativa sefilor partidului de a aduce oameni din toata tara la demonstratia programata la Bucuresti in seara zilei de sambata, 9 iunie.

Edilul din Cavnic a vorbit, in cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune local, despre "penalul Dragnea" si planul sefilor partidului de a "folosi oamenii ca pe niste animale".

"Prostia asta de miting... Domn'e, cum sa faci tu miting in capitala tarii cand tu conduci tara. Tu ai prefecti, tu ai primarii 80%, presedintii de consilii judetene, tu ai prim ministru, tu ai Guvernul Romaniei, tu ai Camera Deputatilor, Senatul, tu poti legifera, sa faci dezbateri publice. Nu poti sa mergi ca sa fii alaturi de un condamnat penal. Oamenii aia, timp de 24 de ore, nu fac baie, nu folosesc un WC, nu nimic. Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?!", a spus primarul Petrut in timpul emisiunii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro