VIDEO Primar din Banat agresat de un medic pe motiv ca n-a construit un adapost pentru cainii comunitari

VIDEO Primar din Banat agresat de un medic pe motiv ca n-a construit un adapost pentru cainii comunitari

Duminica, 9 aprilie, primarul a fost bruscat si impins de un vecin, pe care l-a apostrofat ca hraneste si intretine cainii vagabonzi de pe strada. Torma spune ca isi va reclama vecinul la politie pentru ca l-a agresat si ca de luni, luarea cainilor de pe domeniul public va deveni o prioritate pentru administratia orasului.

acum 66 luni (9 Apr 2017)

Duminica, 9 aprilie, primarul a fost bruscat si impins de un vecin, pe care l-a apostrofat ca hraneste si intretine cainii vagabonzi de pe strada. Intre primar si barbatul care hranea cainii a existat un schimb de replici, in care edilului i se reproseaza ca nu a facut un adapost pentru animale.

In cele din urma, vecinul s-a suparat si s-a indreptat spre primar, pe care l-a imbrancit cand acesta l-a amenintat ca va fi amendat pentru ca hraneste cainii maidanezi.

"Functia de primar te pune de multe ori si in pozitii extrem de jenante si rusinoase. doctor Mihalca isi hranea haita de caini fara nici o jena, de fata cu o mica grupa de copii.", a povestit primarul pe pagina lui de Facebook.

Torma spune ca isi va reclama vecinul la politie pentru ca l-a agresat si ca de luni, luarea cainilor de pe domeniul public va deveni o prioritate pentru administratia orasului. "Am compasiune fata de caini si respect fata de oameni, dar acest eveniment a pus capac! De luni, voi face tot ce este posibil ca sa dispara cainii, iar aceste , care ii hranesc pe domeniul public sa suporte consecintele. Dragi mame, copii, varstnici si cetateni, care inteleg acest fenomen va cer ajutorul in a identifica atat haitele de caini, cat si care ii hranesc pe domeniul public. Voi face plangere la politie pentru agresarea mea, ca demnitar si acest individ sa fie sactionat de catre Politia Locala conform legii", mai spune primarul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro