VIDEO. Prima dezbatere televizata Hillary Clinton-Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Pus alături de aceste provocări, Trump "se micșorează la adevăratele sale proporții de program de reality tv de pe un ecran de televizor", a scris NY Times, promițand un nou editorial luni in care va explică "de ce credem că domnul Trump este cel mai rău candidat nominalizat de un partid important in intreagă istoria a Americii moderne".

acum 78 luni (26 Sep 2016)

Fiecare tabără dispune de mai multe sute de locuri in sală, iar alegerea invitaților este intotdeauna o misiune extrem de sensibilă, notează AFP, preluată de Hotnews.ro.

Hillary Clinton este cotată că favorită in cel mai recent sondaj de opinie, dat publicității săptămana trecută de CNN, cu 45% din preferinţele de vot ale americanilor, avand un avans de 6% in față contracandidatului sau republican, Donald Trump (39%). Sondajele de opinie au arătat insă că avansul pe care Hillary Clinton il are asupra miliardarului scade constant. In timp ce Gennifer Flowers, care a avut o legătură cu Bill Clinton la finalul anilor '70, a declarat că ar putea veni la dezbatere, șefa de campanie a lui Trump nu a putut confirmă prezența acesteia.

Cotidianul New York Times, care a anunțat sambătă intr-un editorial că o susține pe candidată democrată Hillary Clinton in alegerile pentru Casă Albă, spunand că este mai calificată decat rivalul ei republican Donald Trump in gestionarea provocărilor cu care se confruntă Statele Unite,a admis că greșelile făcute de Clinton au denaturat percepțiile asupra caracterului sau, dar a lăudat muncă să in restabilirea credibilității SUA in afacerile externe in calitate de secretar de stat și in sprijinirea copiilor, femeilor și familiilor de-a lungul carierei sale. New York Times o descrie pe Hillary Clinton drept "unul dintre cei mai tenace politicieni ai generației sale", spunand că ea a arătat o bună stăpanire a politicii și nuanțelor diplomației, construindu-și in același timp o reputație de persoană cu tărie de caracter. NY Times a mai arătat că decizia lui Hillary Clinton de a folosi un server de email privat pentru muncă guvernamentală in perioadă in care a fost secretar de srar merită atenția pe care a primit-o in campanie, insă atunci cand această problemă este pusă langă adevăratele provocări cu care se confruntă SUA, pare ceva "demn de biroul... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro