VIDEO Presedintele Nigeriei si-a criticat sotia in timpul unei conferinte comune cu Angela Merkel: "Locul ei este in bucatarie"

VIDEO Presedintele Nigeriei si-a criticat sotia in timpul unei conferinte comune cu Angela Merkel:

Intrebat de un jurnalist cum comenteaza criticile formulate de sotia sa, care a afirmat, intr-un interviu acordat BBC, ca este posibil sa nu il mai sustina la viitoarele alegeri daca nu schimba calea pe care merge guvernul, Muhammadu Buhari a raspuns: "Nu stiu in ce partid este sotia mea, dar locul ei este in bucatarie si in sufragerie si in cealalta camera".

acum 40 luni (15 Oct 2016)

Intrebat de un jurnalist cum comenteaza criticile formulate de sotia sa, care a afirmat, intr-un interviu acordat BBC, ca este posibil sa nu il mai sustina la viitoarele alegeri daca nu schimba calea pe care merge guvernul, Muhammadu Buhari a raspuns: "Nu stiu in ce partid este sotia mea, dar locul ei este in bucatarie si in sufragerie si in cealalta camera". Cancelarul german, Angela Merkel, nu a comentat afirmatiile facute de Muhammadu Buhari, dar nu si-a putut reprima grimasa pe care i-a provocat-o modul in care a raspuns presedintele Nigeriei. red.) si ca am reusit la a patra incercare", a subliniat apoi Muhammadu Buhari, adaugand "stiu mai multe decat ea si decat restul opozitiei, pentru ca, in cele din urma, am castigat". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro