VIDEO. Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de Craciun in care le cere romanilor sa nu-si piarda speranta. Premierul Dacian Ciolos le multumeste celor care l-au sprijinit in functia de sef al Guvernului

Președinte Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș le-au adresat romanilor mesaje de Crăciun, in care le-au mulțumit pentru sprijin și in care i-au incurajat. Și premierul Dacian Cioloș le-a adresat romanilor, sambătă, un mesaj de Crăciun, in care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au acordat in ultimul an, in calitate de șef al Guvernului.

acum 42 luni (25 Dec 2016)

Președinte Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș le-au adresat romanilor mesaje de Crăciun, in care le-au mulțumit pentru sprijin și in care i-au incurajat.

Astfel, președintele Klaus Iohannis le-a urat romanilor "fericire și liniște in familie".

"In pofida greutăților și provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism și puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Cateva texte se referă la modul cum vor evolua relațiile dintre șeful statului și PSD - partidul majoritar in Parlament. Unul dintre mesajele adresate lui Iohannis este următorul:

"Sper să nu acceptați un musulman la postul de prim ministru!

Și premierul Dacian Cioloș le-a adresat romanilor, sambătă, un mesaj de Crăciun, in care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au acordat in ultimul an, in calitate de șef al Guvernului.

"Vă mulțumesc tuturor pentru speranța și cele cateva certitudini pe care le-am impărtășit impreună de la ultimul Crăciun și pană azi, in Ajun.

Citește mai multe aici: Dacian Cioloș le adresează romanilor un mesaj de Crăciun in care mulțumește pentru sprijinul primit in calitate de prim-ministru ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro