VIDEO Presa britanica publica o inregistrare cu ultima parte a atacului de sambata din Londra

VIDEO Presa britanica publica o inregistrare cu ultima parte a atacului de sambata din Londra

In imagini ar aparea cei trei atacatori - Khuram Butt, in varsta de 27 de ani, Rachid Redouane, in varsta de 30 de ani, si Youssef Zaghba, in varsta de 22 de ani - incercand sa intre intr-un pub, insa usile acestuia erau baricadate.

acum 40 luni (8 Jun 2017)

In imagini ar aparea cei trei atacatori - Khuram Butt, in varsta de 27 de ani, Rachid Redouane, in varsta de 30 de ani, si Youssef Zaghba, in varsta de 22 de ani - incercand sa intre intr-un pub, insa usile acestuia erau baricadate. Imediat dupa aceea, o masina de politie intra in cadrul si trei ofiteri inarmati au sarit din ea pentru a incerca sa il salveze pe barbatul atacat. Ofiterii nu dau nici un semn de ezitare, alergand spre teroristi.

Potrivit filmarii, au trecut numai 20 de secunde de la sosirea fortelor de ordine pana cand atacatorii au fost impuscati. Surse citate de The Guardian sub acoperirea anonimatului au confirmat sa filmarea este reala. Opt persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 48 au fost ranite dupa ce trei atacatori au intrat cu o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, inainte de a-i ataca pe trecatori cu mai multe cutite in zona Borough Market. Autoritatile britanice au reusit sa-i ucida pe jihadisti la aproximativ opt minute dupa declansarea carnagiului, dupa ce au tras peste 60 de gloante in directia acestora. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro