VIDEO Premiu international pentru Iasi. Orasul a fost declarat cel mai activ in dezvoltarea din domeniul IT

VIDEO Premiu international pentru Iasi. Orasul a fost declarat cel mai activ in dezvoltarea din domeniul IT

La evenimentul din Polonia au luat parte peste 300 de lideri de opinie din domeniul IT& Outsourcing, care au reprezentat zeci de firme interesate in stabilirea sau dezvoltarea afacerilor in industria serviciilor in Europa Centrala.

acum 73 luni (2 Feb 2018)

La Gala CEE Outsourcing Awards din Polonia, care a avut loc joi seara, Iasiul a urcat pe podium fiind declarat "Emerging City of the Year". Iasiul a a concurat cu Debrecen (Ungaria), Kaunas (Lituania), Kosice (Slovacia), Ostrava (Cehia) si Plovdiv (Bulgaria) la categoria "orasul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrala si de Est (in afara Poloniei)". Premiul a fost decernat joi seara, iar la evenimentul din Polonia a luat parte si primarul Mihai Chirica, care a fost invitat de organizatori sa fie membru al juriului. Totodata, edilul a prezentat si punctele de atractivitate ale Iasiului in fata celor mai mari jucatori din industria de Outsourcing la nivel european. La evenimentul din Polonia au luat parte peste 300 de lideri de opinie din domeniul IT& Outsourcing, care au reprezentat zeci de firme interesate in stabilirea sau dezvoltarea afacerilor in industria serviciilor in Europa Centrala.

* Sursa VIDEO Facebook Dan Zaharia, fondatorul Fab Lab Iasi Iasiul a devenit in ultimii ani unul dintre polii de dezvoltare IT& Outsourcing, aici fiind deschise birourile unora dintre cei mai importanti jucatori din industrie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro