VIDEO Premiera saptamanii: "The Equalizer", filmul in care "Denzel Washington sta neclintit ca o piatra"

"The Equalizer" este un thriller de actiune american regizat de Antoine Fuqua, dupa un scenariu scris de Richard Wenk, care are la baza serialul de televiziune cu acelasi nume, difuzat intre 1985 si 1989. FOTO cinemagia.ro "Intens si violent, este categoric o alegere buna pentru spectatorii care vor sa vada la cinema un action de moda veche accesorizat de Fuqua cu un stil asemanator filmelor cu supereroi", remarca Stefan Dobroiu, de la cinemagia.ro, care subliniaza faptul ca "Washington nu este neconvingator in scenele de actiune", productia fiind recomandata mai mult spectatorilor decat spectatoarelor.

acum 116 luni (26 Sep 2014)

"The Equalizer" este un thriller de actiune american regizat de Antoine Fuqua, dupa un scenariu scris de Richard Wenk, care are la baza serialul de televiziune cu acelasi nume, difuzat intre 1985 si 1989.

Pelicula a primit recenzii in general pozitive, site-ul agregator "Rotten Tomatoes" oferind productiei sanse de reusita de 61%, pe baza a 38 de recenzii. " este mult mai elegant din punct de vedere al violentei decat din punct de vedere al intelesului, dar cu Antoine Fuqua in spatele camerelor si cu Danzel Washington in rolul celui care ofera dreptatea, filmul are ce livra", se specifica pe acelasi site.

Intens si violent,

este categoric o alegere buna pentru spectatorii care vor sa vada la cinema un action de moda veche accesorizat de Fuqua cu un stil asemanator filmelor cu supereroi

Stefan Dobroiu, cinemagia.ro

In prima parte, filmul aloca tensiune, insa pe masura ce actiunea avanseaza, totul devine o rutina, pe parcursul suisurilor si coborasurilor pe care personajul lui Denzel Washington le parcurge. Cu toate acestea, regizorul Antoine Fuqua reuseste sa il transforme pe Washington, ajuns la trei luni distanta de varsta de 60 de ani, la fel cum a facut-o in filmul "Training Day", partitura cu care a castigat titlul de Cel mai bun actor, la Oscaruri, in 2001.

FOTO cinemagia.ro

"Intens si violent,

este categoric o alegere buna pentru spectatorii care vor sa vada la cinema un action de moda veche accesorizat de Fuqua cu un stil asemanator filmelor cu supereroi", remarca Stefan Dobroiu, de la cinemagia.ro, care subliniaza faptul ca "Washington nu este neconvingator in scenele de actiune", productia fiind recomandata mai mult spectatorilor decat spectatoarelor. Pe de alta parte, acelasi critic apreciaza "dementa totala" a actorului australian Marton Csokas, in rolul raufacatorului Teddy, "un gangster complet sarit de pe f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro