VIDEO Premiera: primul eveniment offline cu un vlogger roman: Tequila cheama fanii la "Gargauniada Nationala"

VIDEO Premiera: primul eveniment offline cu un vlogger roman: Tequila cheama fanii la

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Hard Rock Cafe, Beraria H stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi: - Golden Circle, in fata scenei (limitat la 200 de persoane): 150 lei, include Meet&Greet cu Tequila dupa eveniment - Acces General : 60 lei (doar 800 de bilete)?

acum 50 luni (18 Nov 2016)

Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promoveaza televiziunile, Tequila si-a castigat singura cei aproape 1.000.000 de fani datorita sketch-urilor si vlogurilor publicate pe YouTube.

Bianca Adam (Tequila) este cea mai populara vloggerita de la noi, conform topului Google Romania.

La finalul evenimentului fanii care isi achizitioneaza bilete Meet & Greet vor avea sansa unica de a se fotografia cu Tequila. Abia astept sa ma vad cu gargaunii mei din Bucuresti, este o intalnire pe care de mult voiam sa o fac! Pregatesc un show multimedia care o sa va placa mult, alaturi de toti invitatii mei din sketch-urile pe care le-am facut in ultimii 5 ani: Surorile Foamea, Ufuk Rainbow Simo, Nick, Stremi, Irina si Sirena" zice Tequila.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Hard Rock Cafe, Beraria H stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

- Golden Circle, in fata scenei (limitat la 200 de persoane): 150 lei, include Meet&Greet cu Tequila dupa eveniment

- Acces General : 60 lei (doar 800 de bilete)? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro