VIDEO Premiera la Eurosivion 2016: Justin Timberlake va canta in finala concursului

VIDEO Premiera la Eurosivion 2016: Justin Timberlake va canta in finala concursului

Organizatorii evenimentului au precizat ca Justin Timberlake va urca pe scena finalei de sambata a concursului Eurovision in calitate de artist invitat, intr-o pauza a concursului, si ca starul american va interpreta cel mai recent single al lui, intitulat "Can't Stop the Feeling", preconizat a fi hitul verii. Piesa "Can't Stop the Feeling", compusa si produsa de Justin Timbarlake, in colaboraborare cu Max Martin si Shellback, este primul single extras de pe coloana sonora a filmului de animatie "Trolls", care va fi lansata de casa de discuri RCA Records, pe 23 septembrie.

acum 95 luni (9 May 2016)

Organizatorii evenimentului au precizat ca Justin Timberlake va urca pe scena finalei de sambata a concursului Eurovision in calitate de artist invitat, intr-o pauza a concursului, si ca starul american va interpreta cel mai recent single al lui, intitulat "Can't Stop the Feeling", preconizat a fi hitul verii.

"Este o ocazie fantastica, suntem fericiti si emotionati ca Justin Timbarlake va canta noua piesa, alaturi de trupa sa, in cadrul show-ului nostru. Este cu atat mai special cu cat compozitorii suedezi Max Martin si Shellback sunt cotextieri si coproducatori ai piesei, alaturi de Justin Timberlake".

Piesa "Can't Stop the Feeling", compusa si produsa de Justin Timbarlake, in colaboraborare cu Max Martin si Shellback, este primul single extras de pe coloana sonora a filmului de animatie "Trolls", care va fi lansata de casa de discuri RCA Records, pe 23 septembrie. Melodia a fost lansata saptamana trecuta, insotita de un videoclip in care Timbarlake apare alaturi de actorii care alcatuiesc distributia animatiei, printre care Gwen Stefani, Anna Kendrick, James Corden, Kunal Nayyar, Russell Brand si Icona Pop.

"Can't Stop the Feeling" este prima piesa lansata de artist la trei ani distanta de cel mai recent album de studio, "The 20/20 Experience - 2 of 2", care a ajuns in magazine la sfarsitul lui 2013. Dupa destramarea trupei, Justin Timberlake a debutat ca artist solo si, abordand un stil marcat de influente R&B, pop si neo-soul, a lansat patru albume de studio care s-au bucurat de mare succes. A castigat numeroase trofee, inclusiv noua premii Grammy, si, in ultimii ani, a inceput sa se remarce si in cinematografie, jucand in filme precum "Reteaua de socializare/ The Social Network", "Prietenie cu folos/ Friends with Benefits" si "Inside Llewyn Davis".

La concursul organizat in acest an la Stockholm vor participa 42 de tari, inclusiv cateva state din afara Europei, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro