VIDEO Premiera istorica: sora lui Kim Jong-un viziteaza Coreea de Sud. Va asista la ceremonia de deschidere a "Jocurilor Pacii" alaturi de Mike Pence

VIDEO Premiera istorica: sora lui Kim Jong-un viziteaza Coreea de Sud. Va asista la ceremonia de deschidere a

Sora lui Kim Jong-un a sosit in Coreea de Sud la bordul unui avion cu inscriptia "Republica Populara Democratica Coreea", alaturi de mai multi demnitari de rang inalt, intre care presedintele oficial al Coreei de Nord.

acum 64 luni (9 Feb 2018)

Sora lui Kim Jong-un a sosit in Coreea de Sud la bordul unui avion cu inscriptia "Republica Populara Democratica Coreea", alaturi de mai multi demnitari de rang inalt, intre care presedintele oficial al Coreei de Nord. Aceasta vizita este o premiera istorica, care survine cu cateva ore inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna.

Dupa o scurta vizita la Casa Albastra, sediul presedintiei sud-coreene, ea va asista la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna, programata la ora 11.00 GMT (13.00, ora Romaniei).

Orasul Pyeongchang este situat la 80 de kilometri de linia de demarcatie dintre cele doua Corei.

In cursul ceremoniei de deschidere a competitiei, numita "Jocurile Pacii" de catre sud-coreeni, Kim Yo-jong va sta alaturi de vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence.

Aflat intr-o escala la Tokyo catre Coreea de Sud, vicepresedintele american a avertizat ca Phenianul ar putea utiliza Jocurile Olimpice in scop propagandistic. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro