VIDEO Povestea femeii care s-a deghizat in barbat pentru a intra pe stadion: "Cand am vazut gazonul, mi-au dat lacrimile!"

VIDEO Povestea femeii care s-a deghizat in barbat pentru a intra pe stadion:

*Cele mai mari emotii le-am avut cand am ajuns la casa de bilete si a trebuit sa vorbesc si sa zic in ce sector al arenei vreau sa-mi iau bilet. *Nu neaparat am vrut sa vad acel meci pe viu, ci am vrut ca gestul meu sa declanseze o miscare prin care femeilor sa le fie permis sa mearga pe stadioane.

acum 27 luni (22 Feb 2018)

Iranul e printre putinele tari din lume in care, inclusiv acum, reprezentantele sexului frumos au accesul interzis pe stadioanele de fotbal. Oficial, motivul consta in faptul ca atmosfera de pe arene e una mult prea dura pentru femei! Autoritatile sustin ca din cauza scandarilor urate, femeile trebuie sa vada meciurile doar la televizor, acolo unde cenzura functioneaza la turatia maxima.

Din cand in cand insa, unele fete gaseasc curajul de a se deghiza in barbati pentru a intra pe stadioane. M-am gandit ca puteam sa mor, fara sa fi facut lucrurile la care am visat toata viata!

*M-am hotarat sa-mi indeplinesc acest vis de a intra pe stadion! Am inceput sa pregatesc totul cu cateva zile inainte de meci: mi-am cumparat haine barbatesti, pantofi barbatesti, dar si fular si steag cu echipa mea favorita, Persepolis.

*Cand am pornit spre stadion, mi-am pus si un fes pentru orice eventualitate.

*Cele mai mari emotii le-am avut cand am ajuns la casa de bilete si a trebuit sa vorbesc si sa zic in ce sector al arenei vreau sa-mi iau bilet. Apoi, au intrat jucatorii pe teren pentru incalzire si, din nou, am inceput sa plang.

*Dupa meci, m-am dus la oficialii si antrenorii echipei Persepolis si le-am povestit prin ce am trecut pentru a vedea un meci de la fata locului. Totusi, m-au sfatuit sa nu mai fac asa ceva, fiindca riscurile sunt prea mari.

*Nu prea am putut sa scandez pe durata meciului. Iar apoi unele scandari erau mult prea vulgare si am preferat sa tac (rade). De aceea, n-am fost urmarita de autoritati, atunci cand mi-am spus povestea.

*Nu neaparat am vrut sa vad acel meci pe viu, ci am vrut ca gestul meu sa declanseze o miscare prin care femeilor sa le fie permis sa mearga pe stadioane.

*A fost pentru prima data cand mi-am propus sa merg la un meci si am si reusit. Iar de atunci, am mai incercat si voi mai incerca (rade). Ca sa fiu sincera, a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro