VIDEO Politist de la Investigatii Criminale surprins la petrecere cu un sef interlop. Cei doi se saruta chiar pe gura

VIDEO Politist de la Investigatii Criminale surprins la petrecere cu un sef interlop. Cei doi se saruta chiar pe gura

Caz controversat in orasul Tecuci, judetul Galati, acolo unde mai multi politisti au participat la o petrecere organizata de un coleg de-al lor - Daniel Calin, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale (BIC) din localitate - la care au fost invitate si o serie de persoane din lumea interlopa. Dupa ce functia de sofer al comandantului a fost desfiintata (a existat un ordin al Ministerului de Interne in acest sens), Calin a fost transferat la Biroul de Investigatii Criminale Tecuci, ca lucrator operativ (adica are in lucru dosare de cercetare penala), birou care este condus in prezent de comisarul Mircea Rusu (cunoscut si ca "politistul fotomodel", datorita numeroaselor parade de moda si reclame la care a participat).

acum 51 luni (12 Jun 2017)

Caz controversat in orasul Tecuci, judetul Galati, acolo unde mai multi politisti au participat la o petrecere organizata de un coleg de-al lor - Daniel Calin, din cadrul Biroului de Investigatii Criminale (BIC) din localitate - la care au fost invitate si o serie de persoane din lumea interlopa.

Petrecerea a avut loc in aprilie 2017 la restaurantul "Ocaua lui Cuza", aflat la iesirea din Tecuci, pe drumul european E581 (care merge spre Barlad si apoi catre Vaslui si Iasi) si a fost platita de politistul Daniel Calin, care a fost amfitrion (se pare ca era vorba de ziua de nastere a fiului sau). Astfel, politistul Daniel Calin, cunoscut si sub porecla de "Dan Buric", se tine de dupa umeri, minute in sir, cu un anume Silviu Bejan (cunoscut in Tecuci sub pseudonimul "Cap de plumb"), alaturi de care canta mai multe manele.

Ba chiar, la un moment dat, cei doi se pupa cu foc, din imagini rezultand ca, printre numerosele dovezi de afectiune, politistul si "Cap de plumb" se saruta, este drept, fugar, pe gura.

Trebuie spus ca Daniel Calin a devenit politist de ordine publica prin recrutare din surse externe (adica nu a absolvit in prealabil o scoala de Politie, fiind trimis ulterior la cursuri de scurta durata), dupa care a devenit soferul fostului comandant al Politiei Tecuci, comisarul Florin Balcan. Dupa ce functia de sofer al comandantului a fost desfiintata (a existat un ordin al Ministerului de Interne in acest sens), Calin a fost transferat la Biroul de Investigatii Criminale Tecuci, ca lucrator operativ (adica are in lucru dosare de cercetare penala), birou care este condus in prezent de comisarul Mircea Rusu (cunoscut si ca "politistul fotomodel", datorita numeroaselor parade de moda si reclame la care a participat).

Daniel Calin (stanga) si Silviu Bejan (dreapta) FOTO Captura video

In ultimii doi ani, Daniel Calin a fost reclamat catre superiorii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro