VIDEO Politist batut in centrul orasului. "Barbatul i-a dat un pumn in ochi colegului meu"

VIDEO Politist batut in centrul orasului.

Dupa cum ne-a declarat Rindunel Badescu, directorul Politiei Locale Ramnicu Valcea, "in cursul zilei de marti, 12 septembrie, dupa ora 15, un coleg si o colega de la Politia Locala Ramnicu Valcea patrulau in zona centrala a orasului.

acum 82 luni (15 Sep 2017)

Dupa cum ne-a declarat Rindunel Badescu, directorul Politiei Locale Ramnicu Valcea, "in cursul zilei de marti, 12 septembrie, dupa ora 15, un coleg si o colega de la Politia Locala Ramnicu Valcea patrulau in zona centrala a orasului. Agresorul a fost imediat imobilizat si incatusat de catre cei doi politisti locali si amendat cu 800 lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice. La Parchetul local a fost demarata actiunea de incepere a urmaririi penale pentru infractiunea de ultraj".

Politist batut in centrul orasului Ramnicu Valcea

Agresorul, in varsta de 43 de ani, este cunoscut ca o persoana foarte agresiva si a fost internat de multe ori la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Valcea. Mai trebuie precizat ca in ajutorul celor doi politisti locali a fost chemat si un echipaj de interventie rapida, cu ajutorul caruia a fost transportat la sediul Politiei Locale Ramnicu Valcea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro