VIDEO Politia cauta de doua saptamani un barbat care a incercat sa oblige o femeie sa ii faca sex oral

VIDEO Politia cauta de doua saptamani un barbat care a incercat sa oblige o femeie sa ii faca sex oral

Pe 2 septembrie, la putine minute dupa ora sapte dimineata, o tanara de 28 de ani din orasul Costesti si-a alimentat masina cu carburant la o benzinarie de la intrarea in Pitesti.

acum 26 luni (17 Sep 2017)

Pe 2 septembrie, la putine minute dupa ora sapte dimineata, o tanara de 28 de ani din orasul Costesti si-a alimentat masina cu carburant la o benzinarie de la intrarea in Pitesti. Numai ca femeia a alimentat gresit, punand benzina in loc de motorina, iar dupa cateva sute de metri parcursi, masina i s-a oprit pe o strada din oras.

In scurt timp, un barbat a venit langa masina tinerei, dandu-i de inteles ca o va ajuta.

Victima a inchis usa masinii, dar barbatul nu s-a lasat si s-a indreptat spre cealalta usa pentru a se urca in masina si a abuza de femeie. Tanara a vrut sa fuga, insa barbatul a prins-o si a tras-o de par. Iar politistii il cauta de atunci pe autorul tentativei de viol, existand suspiciuni ca acesta nu ar fi la prima abatere.

Autor tentativa de viol cautat de PolitieImaginile surprinse de o camera de supraveghere il arata pe agresor la doar cateva minute dupa ce a incercat sa o abuzeze sexual pe tanara de 28 de ani ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro