VIDEO Politia a iesit la vanatoare de derbedei. "Baietii de baieti", pusi sa mature cojile de seminte de pe trotuar

VIDEO Politia a iesit la vanatoare de derbedei.

Video VIDEO Raid de noapte al "mascatilor" in Galati Ca element inedit, inainte ca gastile aciuate printre blocuri sa fie dispersate, politistii i-au obligat pe "baietii de baieti" sa mature cojile de seminte de la fata locului.

acum 87 luni (15 Jun 2015)

Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul plin de actiune pentru oamenii legii din Galati. Politistii locali din cadrul Serviciului de Interventie Rapida au iesit pe strazi, noaptea, in mai multe zone ale municipiului Galati, cu scopul de a depista persoanele care tulbura ordinea si linistea publica, dar si "elementele infractionale".

In urma acestor verificari, angajatii Politiei Locale Galati au legitimat un numar de 71 persoane. De asemenea au fost verificate opt autoturisme, iar 15 grupuri de petrecareti au fost dispersate.

"Dupa experienta anilor trecuti, dar si in urma sesizarilor venite de la galateni, in aceasta perioada am inceput o serie de actiuni pe timp de noapte, in toate cartierele municipiului. De asemenea sunt sanctionati cei care murdaresc sau distrug domeniul public ori bunurile aflate pe acesta", a declarat Mihai Manoliu, directorul general al Politiei Locale Galati. Video VIDEO Raid de noapte al "mascatilor" in Galati

Ca element inedit, inainte ca gastile aciuate printre blocuri sa fie dispersate, politistii i-au obligat pe "baietii de baieti" sa mature cojile de seminte de la fata locului.

Cei care s-au conformat au scapat doar cu avertisment, in vreme ce cei care au refuzat sa se apuce de curatenie au fost amendati.

Cum isi ademenesc traficantii de carne vie victimele minore: "Te iubesc ca un nebun! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro