VIDEO Pista de biciclete in Timisoara care trece printre mesele unui restaurant. Chelenerii fac "balet" printre cei care pedaleaza

VIDEO Pista de biciclete in Timisoara care trece printre mesele unui restaurant. Chelenerii fac

Pista de biciclete de pe malurile canalului Bega, realizata din fonduri europene, naste in continuare discutii in randul timisorenilor. Pista de cicloturism de pe digul Begai a fost inaugurata oficial FOTO Nonconformista pista de biciclete de pe malul Begai naste pasiuni in randul timisorenilor conservatori FOTO Cele mai frumoase rute pentru biciclistii din Timisoara.

acum 65 luni (21 Jun 2015)

Pista de biciclete de pe malurile canalului Bega, realizata din fonduri europene, naste in continuare discutii in randul timisorenilor. De aceasta data, in atentia lor a intrat o portiune din pista de pe malul Begai, care trece practic prin restaurantul cunoscut de timisoreni cu numele "Vaporul" (astazi Porto Arte). Din pacate, patronii nu au lasat pentru biciclisti decat distanta regulamentara a pistei, care pe o parte si alta este marginita acum de mesele de pe terasa.

Dupa cum se vede si in imaginile filmate de un timisorean, chelnerii vor avea de facut "balet" printre biciclistii care vor pedala pe terasa lor.

Pistele de biciclisti pe malul Begai fac parte din amplul proiect de reabilitare a malurilor canalului. Pe langa aceste piste, proiectul prevede amenajarea de alei pietonale, locuri de joaca, locuri de agrement, de pescuit, inclusiv gradene unde se vor putea desfasura activitati cultural-artistice. De asemenea, sunt reabilitate trotuarele, fantanile publice, retele de canalizare, apa, electricitate si iluminatul public. Va exista mobilier urban nou, o scena demontabila, terase plutitoare, precum si suprafete de nisip ca zone de recreere. Vor exista in final si noua statii de vaporetto, care vor asigura transportul in comun si de agrement pe Bega.

In luna martie, cei de la Primaria Timisoara au reabilitat un trotuar din oras pe care l-au transformat in pista de biciclete. La capatul strazii, pista s-a ingustat pana a ajuns la o latime de 35 de centimetri. In urma articolelor de presa, cei de la Primarie au renuntat la pista de biciclete si au redat trotuarul pietonilor. Pista de cicloturism de pe digul Begai a fost inaugurata oficial

FOTO Nonconformista pista de biciclete de pe malul Begai naste pasiuni in randul timisorenilor conservatori

FOTO Cele mai frumoase rute pentru biciclistii din Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro