VIDEO Pisica Suzy, sechestrata opt zile intr-un apartament evacuat de un executor judecatoresc

VIDEO Pisica Suzy, sechestrata opt zile intr-un apartament evacuat de un executor judecatoresc

Pe aceeasi tema: O ursoaica blocata in gardul unei gospodarii a fost salvata de jandarmi dupa o interventie care a durat sapte ore VIDEO Pui de caprioara gasit de turisti plin de sange, cu fracturi deschise si lovit la ochi.

acum 37 luni (14 Oct 2017)

Maria Totir a locuit mai bine de 40 de ani intr-un apartament din orasul Constanta ce apartine Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public si Privat din cadrul primariei. Decizia definitiva a fost pusa in aplicare de executorul judecatoresc Dumitru Dusu care pe data de 5 octombrie a inventariat bunurile din casa si a schimbat incuietorile.

"Am fost la domnul executor si la RAEDPP sa ma lase sa intru in casa sa-mi iau lucrurile si pisica. Secretara domnului Dusu mi-a spus ca acesta este bolnav si si-a luat concediu medical, iar cei de la RAEDPP mi-au spus ca imi trimit prin posta documentele de executare silita. I-am spus si domnului primar Fagadau de pisica. Mi-a spus ca nu-l intereseaza de pisici, ca are treburi mai importante de rezolvat" - declara Maria Totir pentru ordinea.ro

In schimb, executorul judecatoresc Dumitru Dusu a declarat pentru Adevarul ca a aflat de pisica abia vineri, 13 octombrie, cand a luat legatura cu reprezentantii RAEDPP si au eliberat animalul.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro