VIDEO Petre Daea, "sufocat" de ploiestence. Ministrul s-a prins intr-o hora cu femeile, dar "a jucat" stangaci

VIDEO Petre Daea,

Dupa ce a asistat la spectacolul oferit de ansamblurile folclorice din Prahova, ministrul Agriculturii a dorit sa se retraga "ca un simplu cetatean", dupa cum a spus, si sa mearga sa viziteze standurile crescatorilor de animale.

acum 32 luni (11 Nov 2017)

Ministrul Petre Daea nu a avut nicio clipa de ragaz la Ploiesti. Dupa ce a asistat la spectacolul oferit de ansamblurile folclorice din Prahova, ministrul Agriculturii a dorit sa se retraga "ca un simplu cetatean", dupa cum a spus, si sa mearga sa viziteze standurile crescatorilor de animale.

Un grup de doamne trecute de prima tinerete a sarit in fata ministrului si nu l-a lasat sa plece pana nu au facut mai multe fotografii.

Imediat dupa sedinta foto, care s-a realizat in fata scenei improvizate pe scarile Muzeului de Stiinte ale Naturii din Ploiesti, Petre Daea a fost invitat sa se prinda in hora pe acordurile celebrei melodii "Constantine, Constantine".

N-a avut cum sa refuze, pentru ca in doar cateva secunde zeci de persoane s-au prins de maini, s-au grupat intr-un cerc si au inceput sa se invarta lent. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro