VIDEO Permise retinute pe banda rulanta pe cea mai frumoasa sosea din Romania. Strainii forteaza intrarea pe sosea

VIDEO Permise retinute pe banda rulanta pe cea mai frumoasa sosea din Romania. Strainii forteaza intrarea pe sosea

Oficialitatile au atras atentia in mai multe randuri asupra faptului ca traficul pe cea mai inalta sosea din Romania este in pericol in aceasta perioada din pricina avalanselor si a caderilor de pietre de pe versanti. Pe pagina de socializare a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova a fost postat astazi, 7 mai, urmatorul anunt: "Pe Transalpina, sector Ranca - Obarsia Lotrului, exista riscul ca zapada si pietrele de pe versanti sa cada pe drum.

acum 53 luni (7 May 2018)

Oficialitatile au atras atentia in mai multe randuri asupra faptului ca traficul pe cea mai inalta sosea din Romania este in pericol in aceasta perioada din pricina avalanselor si a caderilor de pietre de pe versanti. Saptamana trecuta un turist polonez a fost ranit in Pasul Urdele, punctul cel mai inalt de pe Transalpina - 2.145 de metri, zona inchisa circulatiei. Baietelul de 7 ani a alunecat pe zapada si si-a rupt mana, fiind preluat de salvamontisti si dus la spital. Pericol de avalanse si caderi de pietre pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, inchisa circulatiei (Sursa: Facebook)

"Atragem inca o data atentia ca, pe Transalpina, DN 67 C, circulatia rutiera intre Ranca si Obarsia Lotrului, km. 34 +500 m - km 59+800 m, este temporar inchisa pentru toate categoriile de autovehicule", se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea (IPJ). Duminca, 6 mai, intr-o actiune ce viza "prevenirea si combaterea incalcarii normei legale privind interdictia circulatiei temporare instituita de CNAIR-DRPD Craiova pe DN 67 C Transalpina", politistii din Voineasa Valcea au retinut sase permise de conducere si au aplicat tot atatea amenzi in suma de 4.350 lei. Au fost dispuse "masuri complementare de suspendare a exercitarii dreptului de conducere pentru o perioada de 60 de zile", au mai precizat reprezentantii IPJ Valcea. Pe pagina de socializare a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova a fost postat astazi, 7 mai, urmatorul anunt: "Pe Transalpina, sector Ranca - Obarsia Lotrului, exista riscul ca zapada si pietrele de pe versanti sa cada pe drum. In momentul de fata se lucreaza la indicatoarele rutiere si la parapete", se ai spune in anunt, fiind adaugat si clipul de mai sus. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro