VIDEO Pentru ce filme au mers romanii la cinema in acest weekend

VIDEO Pentru ce filme au mers romanii la cinema in acest weekend

Filmul "La limita extrema/ Point Break", de Ericson Core, inspirat din lungmetrajul omonim, lansat in 1991, cu Patrick Swayze si Keanu Reeves in rolurile principale, a coborat pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 687.359 de lei si 30.999 de spectatori. Filmul horror "Padurea blestemata/ The Forest", de Jason Zada, se afla pe locul al patrulea in box office, dupa ce a incasat in primul weekend pe marile ecrane 372.537 de lei si a fost vizionat de 20.382 de spectatori.

acum 85 luni (12 Jan 2016)

Desi in acest weekend au avut premiera pe marile ecrane din Romania doua drame elogiate in presa straina, respectiv "Joy", cu Jennifer Lawrence in rolul principal, si "Daneza/ The Danish Girl", in care Eddie Redmayne este protagonistul unei noi transformari uluitoare, romanii au preferat comedia. Filmul spune povestea DJ-ului de radio Brad Whitaker, care incearca sa castige dragostea copiilor sai vitregi si sa-i faca pe acestia sa-i spuna "tata", insa planul sau este dat peste cap atunci cand parintele biologic isi face aparitia, potrivit imdb.com, citat de Mediafax. Filmul "La limita extrema/ Point Break", de Ericson Core, inspirat din lungmetrajul omonim, lansat in 1991, cu Patrick Swayze si Keanu Reeves in rolurile principale, a coborat pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 687.359 de lei si 30.999 de spectatori. Filmul spune povestea unui tanar agent FBI care se infiltreaza intr-o echipa de surferi, pe care ii suspecteaza de fapte ilegale.

Dupa al patrulea weekend pe marile ecrane romanesti, lungmetrajul "Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", regizat de J.J. Abrams, ocupa locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend, avand incasari de 660.169 de lei, fiind vizionat de 27.942 de spectatori. Abrams, este al saptelea film al seriei, o continuare a faimoasei saga creata de George Lucas, iar actiunea se petrece la 30 de ani distanta de cea din episodul al saselea al seriei, "Razboiul Stelelor: Intoarcerea lui Jedi", lansat in 1983. Printesa Leia, devenita general, il trimite pe pilotul de vanatoare Poe Dameron intr-o misiune speciala, cu obiectivul de a-l gasi pe Luke Skywalker.

Filmul horror "Padurea blestemata/ The Forest", de Jason Zada, se afla pe locul al patrulea in box office, dupa ce a incasat in primul weekend pe marile ecrane 372.537 de lei si a fost vizionat de 20.382 de spectatori. Lungmertrajul spune povestea unei tinere, interpretata de Natali... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro