VIDEO Pensionarul care a fost spulberat de un panou publicitar a murit

VIDEO Pensionarul care a fost spulberat de un panou publicitar a murit

Barbatul din Iasi care duminica, 13 noiembrie, a fost lovit de un panou publicitar, desprins din locul amplasat in timpul unei vijelii, a murit. "La fata locului a intervenit un echipaj SMURD care a preluat un barbat in varsta de 79 de ani cu trauma craniana, cu pierderea starii de constienta de scurta durata si cu trauma toracica", a explicat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

acum 46 luni (23 Nov 2016)

Barbatul din Iasi care duminica, 13 noiembrie, a fost lovit de un panou publicitar, desprins din locul amplasat in timpul unei vijelii, a murit.

Victima in varsta de 79 de ani si-a pierdut viata marti, 22 noiembrie, dupa opt zile de spitalizare.

"Pacientul si-a pierdut viata in cursul zilei de ieri din cauza complicatiilor cerebrale si pulmonare pe care le-a prezentat inca de la internare. Florin Gramada, purtator de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Incidentul prin care batranul s-a ales cu o trauma craniana severa s-a petrecut duminica, 13 noiembrie, in jurul orei 15.00, in fata cladirii de birouri Moldova Center din Iasi. Ieseanul traversa strada din fata complexului cand un panou publicitar de tip prisma, localizat pe sol, s-a desprins din locul in care era amplasat si a inceput sa fie purtat de vant pe carosabil, efectiv maturandu-l pe barbat.

"La fata locului a intervenit un echipaj SMURD care a preluat un barbat in varsta de 79 de ani cu trauma craniana, cu pierderea starii de constienta de scurta durata si cu trauma toracica", a explicat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD.

Dupa primele investigatii din Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, victima a fost transferata si internata la Spitalul de Neurochirurgie.

Potrivit reprezentantilor municipalitatii, panoul publicitar care a fost luat de vant a fost amplasat fara avizul Primariei Iasi. "Terenul pe care se afla panoul publicitar in forma de prisma este detinut de un proprietar privat care a incheiat un contract cu o firma de publicitate. Potrivit legii, proprietarul terenului trebuia sa solicite un aviz primariei pentru amplasarea panoului publicitar", a explicat Sebastian Buraga, purtator de cuvant al Primariei Iasi.

Terenul pe care se afla amplasat panoul publicitar a fost concesionat de la Prima... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro