VIDEO Pe cine a trimis Florin Calinescu direct in semifinalele "Romanii au talent"

VIDEO Pe cine a trimis Florin Calinescu direct in semifinalele

"Am venit nu doar pentru a castiga, ci si pentru a-mi face familia si prietenii mandri de mine si sa arat tuturor ca si romanii au talente, nu doar defecte", a spus adolescentul inainte de a urca pe scena "Romanii au talent".

acum 34 luni (18 Mar 2017)

Desi Florin Calinescu isi propusese ca in noul sezon "Romanii au talent" sa nu apese "butonul auriu" care trimite un concurent direct in semifinalele show-ului, un pusti l-a facut sa se razgandeasca. Totusi, acesta a renuntat la planul initial dupa ce l-a auzit cantand pe Beniamin Dumbravan, un pusti in varsta de 14 originar din Oradea. "Am venit nu doar pentru a castiga, ci si pentru a-mi face familia si prietenii mandri de mine si sa arat tuturor ca si romanii au talente, nu doar defecte", a spus adolescentul inainte de a urca pe scena "Romanii au talent". Pentru momentul complex de beatbox, Beniamin s-a transformat intr-un om-orchestra, care l-a facut pe Calinescu sa exclame: "Ce diliu e, frate! In final, acesta s-a ridicat si, spre surprinderea colegilor de la masa juriului, a apasat butonul auriu care l-a dus pe Beniamin direct in semifinalele "Romanii au talent".

Romanii au talent 2017: Beniamin Dumbravan - moment de beatbox pe romaniiautalent.protv.ro "Nu banuiam ca o astfel de aparitie o sa-mi creeze o astfel de emotie, dar asta e si scopul emisiunii", a declarat Calinescu, imbratisandu-l pe Beniamin, care a cucerit si publicul, fiind aplaudat in picioare minute bune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro