VIDEO Patriarhul Daniel, in mesajul de Craciun: "In aceste zile suntem chemati sa raspandim in jurul nostru pace si bucurie"

VIDEO Patriarhul Daniel, in mesajul de Craciun:

De asemenea, in aceste zile suntem chemati sa ajutam pe cei saraci, pe cei batrani, pe oamenii bolnavi, insingurati si neajutorati, sa raspandim in jurul nostru pace si bucurie din pacea si bucuria lui Hristos".

acum 43 luni (25 Dec 2017)

Patriarhul Daniel indeamna, in mesajul sau de Craciun, la milostenie, intrucat "Sarbatoarea Craciunului este sarbatoarea milostivirii si a bucuriei. Redam mesajul lui Patriarhului Bisericii Ortodoxe: "Cu prilejul Sarbatorii Nasterii Domnului oferim daruri celor dragi si celor care sunt neajutorati. Cu alte cuvinte, Sarbatoarea Craciunului este sarbatoarea milostivirii si, in acelasi timp, a bucuriei. Cu prilejul acestei mari sarbatori a crestinatatii ne gandim in mod deosebit la romanii din tara, dar si din afara tarii, la romanii de langa granitele actuale ale Romaniei, dar si la romanii din diaspora. Ii pomenim in rugaciunile noastre si trebuie sa aratam semne de fratietate si de comuniune romaneasca. De asemenea, in aceste zile suntem chemati sa ajutam pe cei saraci, pe cei batrani, pe oamenii bolnavi, insingurati si neajutorati, sa raspandim in jurul nostru pace si bucurie din pacea si bucuria lui Hristos". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro