VIDEO. Operatiune criminala. Intr-un weekend, toate spitalele din estul orasului au fost distruse unul cate unul. "O sa mor, doamna?" Alepul, leagan al civilizatiei, va muri, domnilor?

De Mistura s-a dus de urgenta la Damasc si nu se stie ce fel de propunere a facut, ca ministrul de Externe al regimului criminal sirian, Walid al-Moalem, a declarat intr-o conferinta de presa ca "nu se admite ca estul Alepului sa aiba administratie autonoma"! Daca mai era ceva de salvat din imaginea de organism international garant al pacii si securitatii, aparator al drepturilor omului si organizator de misiuni umanitare, ONU a reusit sa se compromita si mai mult fata de toti ambasadorii lumii decente cand l-a decorat pe ambasadorul regimului Assad, "pentru ca asa se obisnuieste".

acum 90 luni (22 Nov 2016)

Baiatul era victima a unui bombardament cu deja "celebrele" butoaie cu TNT folosite de regimul criminal al lui Bashar al-Assad. De data aceasta, butoiul continea si clor gazos. In timp ce alte victime erau tratate de sufocarile provocate de clorul gazos, spitalul este bombardat din nou. Apararea Civila anunta ca nu mai are nici saci in care sa fie bagate ramasitele victimelor, asa cum sunt scoase de sub daramaturi si culese din diverse locuri bombardate, o mana colo, un picior dincolo, o inima prinsa intr-o bucata de stern pe asfalt... Imagini imposibil de privit de catre o fiinta umana. De aceea, retelele de socializare trebuie sa avertizeze utilizatorii ca urmeaza imagini atroce, altminteri contul respectiv risca sa fie blocat. Cum a ajuns intreaga lume atat de neputincioasa, incat nu poate opri tragedia prin care trece un popor, arestat, torturat, ucis in inchisori, ucis in scoli, ucis in spitale, ucis in piete, ucis acasa, macelarit cu toate tipurile de arme, conventionale, neconventionale, nou-intrate pe "piata"? Un genocid practicat de un regim minoritar etnic si religios, criminal, ne referim la regimul Assad, un genocid practicat de forte straine, Rusia, Iran, organizatia terorista libaneza Hezbollah, un genocid in care ONU, cu toate departamentele sale, se impotmoleste si se compromite tot mai mult?!

ONU se pierde in "initiative creative" compromitatoare

In mai putin de o saptamana, 289 de morti in Alep in bombardamentele aviatiei lui Bashar si a lui Putin, cu distrugerea tuturor spitalelor. ONU estimeaza ca peste 275.000 de persoane sunt asediate de trupele mercenare ale lui Bashar al-Assad. In acest weekend, emisarul special ONU, Staffan De Mistura, a mai facut un demers de neinteles, din multele actiuni iesite din tipic referitoare la "modelul Siria". De Mistura s-a dus de urgenta la Damasc si nu se stie ce fel de propunere a facut, ca ministrul de Externe al regimului criminal sirian, Walid al-Moalem, a declarat intr-o conferinta de ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro