VIDEO Om al strazii rupt in bataie de un teribilist, doar ca sa-i demonstreze fostei iubite cu cine are de-a face

VIDEO Om al strazii rupt in bataie de un teribilist, doar ca sa-i demonstreze fostei iubite cu cine are de-a face

"Pe perioada cat a vorbit cu fata mea ii trimitea toate bataile pe care le facea, pentru ca este pus pe scandal, le trimitea fiicei mele in cazul in care voia sa se desparta de el sa-i arate ca este puternic si ca asa o sa o bata si pe ea si pe noi", ne-a declarat mama fetei.

acum 72 luni (5 Jun 2018)

Pe imaginile trimise de bataus pe telefonul fostei iubite se vede cum agresorul, filmat de un amic, il trage pe omul strazii intr-o curte dupa care incepe sa-l umileasca. Cu astfel de scene incearca teribilistul, un tanar de 20 de ani din Maracineni, sa isi sperie fosta iubita si pe familia acesteia. Teroarea a inceput atunci cand parintii fetei au incurajat-o sa rupa prietenia cu tanarul pus pe rele. Pentru a fi si mai convingator, tanarul s-a fotografiat intr-un cimitir si i-a transmis fostei iubite o fotografie cu mesajul ca acolo ii va sapa mormantul. "Pe perioada cat a vorbit cu fata mea ii trimitea toate bataile pe care le facea, pentru ca este pus pe scandal, le trimitea fiicei mele in cazul in care voia sa se desparta de el sa-i arate ca este puternic si ca asa o sa o bata si pe ea si pe noi", ne-a declarat mama fetei.

Un alt filmulet in care minora apare dezbracata a facut ravagii in sufletul fetei care a incercat sa se sinucida de doua ori. Sunt urmarita pe strada iar fratele meu de clasa a noua a fost amenintat la scoala. Politia confirma ca joi a fost depusa plangere la Politia Municipiului Buzau pe numele fetei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro