VIDEO Olimpic la actorie, catre politicieni: "Drag ne-ar fi sa stati inchisi, drag ne-ar fi sa pierdeti tot"

VIDEO Olimpic la actorie, catre politicieni:

Olimpicul isi inaspreste tonul spre finalul melodiei: "Jos cu voi lichelelor, v-as tatua pe frunte , as construi o temnita doar ca sa va inchid pe toti", "Suntem condusi de maimute in costume de nenorociti, isi umfla burtile cand unii mor bolnavi si subnutriti", si incheie " Drag ne-ar fi sa stati inchisi, drag ne-ar fi sa pierdeti tot, drag ne-ar sa fiti in puscarie cand suflati in tort, drag ne-ar fi sa va dam foc la vile si voi sa priviti".

acum 82 luni (5 Feb 2017)

Alexandru Horghidan (18 ani) este unul dintre cei mai talentati elevi la actorie din Romania, obtinand in 2016 primul loc la olimpiada nationala de teatru, atat la individual, cat si la sectiunea "trupe".

Dupa adoptarea deja celebrei ordonante privind gratierea, Alexandru a considerat ca trebuie sa ia atitudine fata de ceea ce considera ca este un atac la adresa statului de drept din Romania si a compus o melodie, prin care ii ironizeaza pe politicieni si, in special, pe cel al carui nume se afla pe buzele protestatarilor din Romania in aceste zile, Liviu Dragnea.

Iata cateva din versurile care compun cantecul sau: "Sunt un copil al unei tari ce ma trimite spre adoptie, primesc cadou dezamagiri, hai ia si tu o portie" sau "Scoala-te Gheorghe, Ioane si Marie, nu au ce cauta in Guvern, cand locul lor e in puscarie".

Olimpicul isi inaspreste tonul spre finalul melodiei: "Jos cu voi lichelelor, v-as tatua pe frunte , as construi o temnita doar ca sa va inchid pe toti", "Suntem condusi de maimute in costume de nenorociti, isi umfla burtile cand unii mor bolnavi si subnutriti", si incheie " Drag ne-ar fi sa stati inchisi, drag ne-ar fi sa pierdeti tot, drag ne-ar sa fiti in puscarie cand suflati in tort, drag ne-ar fi sa va dam foc la vile si voi sa priviti". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro