VIDEO Obama nu exclude implicarea Rusiei in alegerile din SUA. Raspunsul lui Lavrov: "Nu vreau sa folosesc un cuvant din patru litere"

VIDEO Obama nu exclude implicarea Rusiei in alegerile din SUA. Raspunsul lui Lavrov:

"Totul este posibil", a declarat Obama intr-un interviu pentru NBC News, intrebat daca Rusia ar putea interveni in campania electorala din Statele Unite, relateaza agentia de presa EFE, citata de Agerpres. Serghei Lavrov: "Nu vreau sa folosesc un cuvant din patru litere" Acuzatiile de piraterie informatica la adresa Moscovei lansate de oficiali ai Partidului Democrat sunt "absurde" si arata o utilizare "maniacala" a Rusiei in campania electorala din Statele Unite, a afirmat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de AFP, transmite Agerpres.

acum 93 luni (27 Jul 2016)

"Totul este posibil", a declarat Obama intr-un interviu pentru NBC News, intrebat daca Rusia ar putea interveni in campania electorala din Statele Unite, relateaza agentia de presa EFE, citata de Agerpres.

In final, liderul de la Casa Alba a subliniat ca excentricul magnat imobiliar newyorkez se bucura de o "presa buna" in Rusia. Moscova, acuzata de implicare in campania prezidentiala din Statele Unite

Moscova este suspectata ca incearca sa influenteze campania electorala americana in favoarea lui Donald Trump, orchestrand o scurgere de mesaje electronice care o pun in dificultate pe candidate democrata la Casa Alba Hillary Clinton, comenteaza AFP, potrivit Agerpres.

Vinerea trecuta, cu trei zile inainte de deschiderea Conventiei Nationale Democrate, WikiLeaks a publicat aproape 20.000 de e-mailuri piratate din conturile a sapte oficiali ai Partidului Democrat, pe care acestia le schimbasera intre ei in perioada ianuarie 2015 - mai 2016.

Aceste mesaje arata in special neincrederea si dispretul lor fata de senatorul de Vermont Bernie Sanders, fostul rival al lui Hillary Clinton in alegerile primare democrate.

Deranjata de aceste scurgeri, care creau o diversiune chiar inaintea inceperii Conventiei, in cadrul careia Hillary Clinton a fost desemnata candidata partidului sau pentru Casa Alba, echipa fostei Prime Doamne a contraatacat, sugerand ca la originea dezvaluirii acestor e-mailuri ar fi hackeri suspectati ca ar avea legaturi cu autoritatile ruse.

Scopul manevrei, potrivit echipei Clinton, ar fi sa favorizeze campania lui Donald Trump, mai critic fata de NATO decat rivala sa democrata.

"Nu cred sa fie o coincidenta ca aceste e-mailuri au fost publicate in ajunul Conventiei", a reactionat Robby Mook, directorul de campanie al lui Hillary Clinton.

In sprijinul acestor acuzatii pledeaza... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro