VIDEO O trupa de metal din Italia face furori cu piesa "Fata verde" de la Phoenix. Reactia lui Nicu Covaci

VIDEO O trupa de metal din Italia face furori cu piesa

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a interzis fostilor sai colegi de trupa sa interpreteze melodiile legendarei trupe timisorene, insa nu a fost suparat de initiativa uneo formatii de metal din Italia.

acum 107 luni (20 May 2015)

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a interzis fostilor sai colegi de trupa sa interpreteze melodiile legendarei trupe timisorene, insa nu a fost suparat de initiativa uneo formatii de metal din Italia. Acestia au preluat cunoscuta piesa "Fata verde" si chiar au realizat un videoclip in 2012, cu imagini filmate in Bucuresti. Nicu Covaci a descoperit recent "furtul" insa i-a placut interpretarea italienilor pe care i-a si felicitat pe pagina lor de Facebook. Va pot trimite unul de-al meu", a scris Nicu Covaci pe pagina de Facebook a trupei Tothem. Va reamintim ca Nicu Covaci a castigat procesul inceput in aprilie 2013, impotriva lui Mircea Baniciu, Josef Kappl si Mani Neumann, pe care i-a dat in judecata cerand sa le fie interzis dreptul de a mai canta piesele semnate de el. Pentru ca suntem in Romania, ma astept sa nu fie respectata aceasta hotarare. Dar voi sta cu ochii pe cei doi (n.r. Vreau sa ii prind si ii voi prinde. Atunci o sa fie vai de mama lor! Era o chestie ce tine de morala, de dreptate si cinste", a declarat atunci Nicu Covaci pentru "Adevarul".

Citeste si:

Nicu Covaci a castigat razboiul pentru piesele Phoenix: "Voi sta cu ochii pe Baniciu si Kappl. Daca ii voi prinde atunci o sa fie vai de mama lor" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro