VIDEO O fetita de sase ani a incercat sa opreasca un atacator inarmat cu un topor, in timpul unui jaf

VIDEO O fetita de sase ani a incercat sa opreasca un atacator inarmat cu un topor, in timpul unui jaf

Atacatorii - cinci baieti in varsta de 16 ani - au fost prinsi de politia din statul australian West Auckland la scurt timp dupa asalt, fiind acuzati de tentativa agravata de jaf, ranire cu intentie si incalcarea conditiilor de cautiune.

acum 75 luni (7 Sep 2016)

Atacatori mascati au dat buzna in magazinul de electronice al familiei Patel, in cursul zilei de luni. Imaginile filmate de camerele de supraveghere arata cum unul dintre atacatori il asalteaza pe unul din angajatii magazinului, avand in mana un topor. Patel a declarat pentru "New Zealand Herald" ca "a incercat sa-l salveze pe angajat" si ca "nu se temea" de atacator.

Tatal acesteia, Suhail Patel, a declarat pentru TVNZ ca este mandru de fiica sa care, desi a fost afectata de incident, se recupereaza destul de bine. Atacatorii - cinci baieti in varsta de 16 ani - au fost prinsi de politia din statul australian West Auckland la scurt timp dupa asalt, fiind acuzati de tentativa agravata de jaf, ranire cu intentie si incalcarea conditiilor de cautiune. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro