VIDEO O comedie despre criza refugiatilor, filmul german cu cele mai mari incasari din 2016

Comedia despre criza refugiatilor din Europa a regizorului Simon Verhoeven a avut incasari de 2,1 milioane de dolari numai in ultimul weekend, cu circa 230.000 de bilete vandute.

acum 48 luni (1 Dec 2016)

Comedia despre criza refugiatilor din Europa a regizorului Simon Verhoeven a avut incasari de 2,1 milioane de dolari numai in ultimul weekend, cu circa 230.000 de bilete vandute. Filmul este chiar pe cale sa depaseasca incasarile realizate de un alt film al lui Verhoeven, "Mannerherzen" (2009), care a avut incasari de 20,3 milioane de dolari in Germania.

Rolul principal din film este detinut de actrita Senta Berger, care da viata pe marele ecran unei femei instarite din Munchen (Angelika Hartmann) care decide, in contextul politicii portilor deschise a cancelarului Angela Merkel din 2015, sa ia acasa un refugiat african, al carui rol este jucat de actorul belgian Eric Kabongo.

Combinatia dintre subiectul politic actual si umor facil, precum si distributia plina de staruri, din care mai fac parte Elyas M'Barek si Florian David Fitz, a facut din filmul lui Simon Verhoeven un veritabil succes de casa, noteaza The Hollywood Reporter. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro