VIDEO O cantareata din Timisoara interpreteaza hitul "Stand by me" pentru o reclama din America

VIDEO O cantareata din Timisoara interpreteaza hitul

Kamelia Hora nu se limiteaza doar la lansari de piese si videoclipuri, ci isi foloseste vocea si pe spoturi publicitare. Americanii au fost impresionati de timbrul romancei si de modul de interpretare a cover-ului "Stand By Me" de Ben E.

acum 94 luni (24 Nov 2015)

Kamelia Hora nu se limiteaza doar la lansari de piese si videoclipuri, ci isi foloseste vocea si pe spoturi publicitare.

De curand, artista din Timisoara a avut surpriza sa fie contactata de o companie de productie muzicala din Statele Unite ale Americii. Erau in cautare de o voce calda si convingatoare, pentru o reclama la un nou model de masina Ford. Americanii au fost impresionati de timbrul romancei si de modul de interpretare a cover-ului "Stand By Me" de Ben E.

Inca de cand s-a lansat in lumea muzicala, Kamelia a avut succes atat in Romania, prin featuring-urile "Change" si "VIP" cu Puya, cat si la publicul international, cu piese precum "Come again" si "Prima oara" , compuse impreuna cu George Hora, producatorul si fratele cantaretei. Au urmat multe colaborari precum "Piesa mea preferata", "Vara rece", "Piesa noastra", single-uri proprii ("Te rog", "Stiu ca esti al meu"), dar si colaborari inedite alaturi de Voltaj, Voxlight, Bitza si multi altii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro