VIDEO Nunta la inaltime: si-a urcat mireasa pe cel mai inalt cos de fum din Romania

VIDEO Nunta la inaltime: si-a urcat mireasa pe cel mai inalt cos de fum din Romania

Imaginile postate pe canalul de Youtube al "Balaurului din Banat" il arata pe acesta si sotia lui escaladand turnul din Baia Mare in tinuta lejera, la o ora la care afara era inca intuneric.

acum 51 luni (29 Oct 2017)

Imaginile postate pe canalul de Youtube al "Balaurului din Banat" il arata pe acesta si sotia lui escaladand turnul din Baia Mare in tinuta lejera, la o ora la care afara era inca intuneric. Ajunsi in varful turnului, la 351 de metri inaltime, cei doi tineri s-au imbracat in hainele de miri, martor al nuntii la inaltime fiind doar cerul.

Flaviu Cernescu este un iniginer IT care s-a saturat de program de munca, birou si de sefi. Merge pe monociclu si sfideaza gravitatia pe o chinga de doi centimetri, denumita slackline. "Transylvania Dragon", regizat de Sabin Dorohoi, este prima productie de acest gen din Romania. Timisoara, Resita, cascada Bigar, calea ferata Anina - Oravita, Baile Herculane, Arsenal Park Orastie, Alba Iulia - Alba Carolina, Viseul de Sus, Cascada Cailor, Salina Turda, Transfagarasan si Castelul Corvinilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro