VIDEO Noul Google Nexus 6

VIDEO Noul Google Nexus 6

Google Nexus 6 e un telefon produs de Motorola, Google Nexus 9 e o tableta produsa de HTC, iar Google Nexus Player e un box de streaming de filme si muzica produs de Asus. Procesorul este unul Qualcomm Snapdragon 805, quad-core, la 2,7 Ghz, capacitatea de stocare va fi de 32 si de 64 de GB, iar bateria are 3.220 de miliamperi.

acum 116 luni (15 Oct 2014)

Google a anuntat Android 5.0 Lollipop, noua evolutie a sistemului sau de operare, care arata mai bine si are functii mai inteligente.

De asemenea, gigantul online, asa cum ne-a obisnuit, a lansat mai multe dispozitive care sa demonstreze cum poate sa functioneze sistemul de operare. Google Nexus 6 e un telefon produs de Motorola, Google Nexus 9 e o tableta produsa de HTC, iar Google Nexus Player e un box de streaming de filme si muzica produs de Asus. Android Lollipop

Asa cum stiam deja de ceva luni, noua versiune de Android se va numi L. E o schimbare de design si functionalitati pe care o aduce Google, iar Adevarul si Playtech au testat-o deja.

De asemenea, are un sistem nou de notificari, cu filtre inteligente si notificari la care putem raspunde. Lollipop e un sistem de operare facut sa ruleze pe mai multe dispozitive, sa fie un pic mai flexibil, iar dezvoltatorii au 5.000 de API-uri la care pot apela.

De asemenea, Lollipop mai are, conform comunicatului Google, un nou feature de economisire de energie, care va prelungi autonomia dispozitivului cu 90 de minute. Are un cadru cu un contur din aluminiu, un ecran Quad HD de 6 inci si o camera foto de 13 megapixeli.

Procesorul este unul Qualcomm Snapdragon 805, quad-core, la 2,7 Ghz, capacitatea de stocare va fi de 32 si de 64 de GB, iar bateria are 3.220 de miliamperi.

Google Nexus 9

E o tableta facuta impreuna cu HTC si are un ecran de 9 inci. E destul de mica pentru a fi tinuta intr-o mana si are un spate din plastic cauciucat, asa cum am vazut si pe generatia de anul trecut.

Bateria are 6.700 de miliamperi, camera foto este de 8 megapixeli, iar cea frontala de 1,6 megapixeli. Procesorul este Nvidia Tegra K1, la 2,3 ghz, iar capacitatea de stocare va fi de 16 si 32 de GB.

Google Nexus Player

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro