VIDEO Nicoleta Nuca revine cu un nou single, "Alt Tu", prima piesa compusa de artista: "E un manifest, multe femei se vor regasi in ea"

VIDEO Nicoleta Nuca revine cu un nou single,

Este prima piesa la care artista contribuie cu partea de compozitie, atat ca muzica, cat si ca versuri, o experienta noua in cariera ei.

acum 76 luni (8 Jun 2017)

Este prima piesa la care artista contribuie cu partea de compozitie, atat ca muzica, cat si ca versuri, o experienta noua in cariera ei.

" este prima piesa in care mi-am pus si eu amprenta de compozitoare alaturi de Theea Miculescu. Este o piesa-manifest in care e prezenta o particica din mine, din experientele mele si felul meu de a fi si sunt sigura ca se vor regasi multe femei", spune Nicoleta Nuca despre noua ei piesa.

"Alt Tu" a fost compusa de Nicoleta Nuca si Theea Miculescu si produsa de Alex Cotoi, cel care a compus cele mai multe dintre piesele Carla's Dreams.

Videoclipul piesei "Alt Tu" a fost regizat si filmat de SAN, cu care artista a mai colaborat si pentru single-ul anterior "Insula" in colaborare cu NOSFE. Ulterior, Nicoleta si-a surprins fanii cu piesele "Linistea", "Inima mea" si "Castele de nisip", urmate de cele doua single-uri compuse de Carla's Dreams, "Amintiri" si "Cand pleci".

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum Inna, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro